Sedan har jag lagat en liten helgmiddag till mig och kärleken, medan han var på fotbollsmatch.
Det blev lax med röd chili, ingefära och lime i grädde, med haricot verts och blomkålsris. Det här med blomkålsris har jag läst en del om, många LCHF-are prisar det - och OJ vad gott det var. Speciellt med gräddsåsen... mm. Och lätt var det ju också! Jag bröt loss buketterna, rev dem på den grova sidan på rivjärnet, och stekte i smör i några minuter. Man kan också skålla det i kokande vatten 10-15 sekunder, men det kändes som att det kanske inte skulle bli tillräckligt färdigt för überallergikern.
Det här lagar vi helt klart igen! |
På tal om allergi så har jag plötsligt, från ingenstans, börjat klara av mörka vindruvor! T.o.m. ganska många i taget, så roligt att få äta någon frukt. Och så goda som de är också!
vad du är duktig!
SvaraRaderajag vet! nää men tack alltså :)
SvaraRaderaDet ser jättefint ut och låter gott!!/anita
SvaraRaderaTack Anita! :)
SvaraRaderaoj duktit! men random me blomkålsris, tro int rikit ja sku digga de, som int annars heller tycker om blomkål :P men bra om de smaka, de e säkert supernyttit! :)
SvaraRaderanää men de va faktiskt jättegott!
SvaraRaderava fint du ha laga!
SvaraRaderatack :) de va supergott :)
SvaraRadera